עוגת גבינה עם שוקולד כפול דורשת 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קמח pillsbury best® לכל מטרה, פירורי קרקר גרהם, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת גבינה עם שוקולד כפול, עוגת גבינה עם שוקולד כפול, ו עוגת גבינה שוקולד כפולה של הרשי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום ל 300 מעלות F. תרסיס התחתון של 9 אינץ ' מחבת springform עם תרסיס בישול לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
תנור
2
מערבבים פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה; מפזרים באופן שווה לתוך החלק התחתון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרים
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מקציפים גבינת שמנת עד פלאפי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים בקקאו וקמח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
5
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב היטב.
6
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אופים 40 עד 50 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב. לְצַנֵן.