קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל

עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל
מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, תמצית vanillan, פטל משמרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן ופטל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F. לרסס 9 אינץ ' עגול מחבת springform עם בישול spray.In קערת ערבוב או במעבד המזון, לשלב את פירורי העוגיות, סוכר וחמאה. לחץ על החלק התחתון של המחבת. הגדר את המחבת על גיליון גדול של רדיד ולהביא לסכל למעלה מעט על הצדדים. חזור עם גיליון אחר של נייר כדי להפוך את המחבת הוכחה לדליפה. אתה תכניס את זה. water.In קערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה. מקציפים את השמנת החמוצה. באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, בהדרגה להוסיף ביצים רק עד בשילוב. מערבבים בקמח ווניל, ואז מקפלים את השבבים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקותחבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים את הבלילה על הקרום.זרוק כפיות של ריבת פטל על החלק העליון ולהפעיל סכין דרך לעשות מערבולות. I
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מניחים במחבת קלייה גדולה ומוסיפים מים חמים למחבת הקלייה כך שהוא מגיע עד 1 אינץ ' את הצדדים של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
אופים ב 325° במשך 80-85 דקות או עד המרכז מוגדר רק. מגניב על מתלה תיל במשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מכסים ומקררים בין לילה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר צדדים של מחבת ומקשטים עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות