עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל
עוגת גבינה פטל שוקולד לבן דורש בערך 10 שעות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חצי שמנת, פירורי עוגיות שוקולד, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, ו עוגת גבינה עם פטל ושוקולד לבן.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד פירורי עוגיות, 3 כפות סוכר וחמאה מומסת. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
בסיר, לשלב פטל, 2 כפות סוכר, קורנפלור, ומים. מביאים לרתיחה, וממשיכים רותחים 5 דקות, או עד שהרוטב סמיך. מסננים רוטב דרך מסננת רשת כדי להסיר זרעים.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). בקערת מתכת על מחבת של מים רותחים, להמיס שבבי שוקולד לבנים עם חצי וחצי, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד גבינת שמנת וסוכר 1/2 כוס עד חלקה. הכה בביצים אחד בכל פעם. להתמזג וניל שוקולד לבן נמס.
יוצקים חצי הבלילה מעל הקרום. כפית 3 כפות רוטב פטל על הבלילה.
יוצקים עוגת גבינה הנותרים לתוך מחבת, ושוב כפית 3 כפות רוטב פטל מעל. מערבולת הבלילה עם קצה סכין כדי ליצור אפקט משובש.
אופים במשך 55 עד 60 דקות, או עד מילוי מוגדר. מגניב, לכסות עם פלסטיק לעטוף, לקרר במשך 8 שעות לפני הסרת מחבת.
מגישים עם שאריות רוטב פטל.