עוגת גבינה עם שוקולד לשניים
והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 671 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם פירורי קרקר גרהם, גבינת שמנת, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, ו עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס מעורבב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. קו בתוך מחבת כיכר פטיט עם רדיד אלומיניום שאינו מקל, משאיר תוספת קטנה להרמה.
מערבבים יחד פירורים, סוכר וחמאה; תערובת לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מרופדת.באמצעות מיקרוגל או דוד כפול, להמיס את שבבי שוקולד בגודל בינוני (2 ליטר) קערת ערבוב, לשלב שוקולד נמס גבינת שמנת; לנצח עד מעורב היטב. הכה בתמצית סוכר ווניל.
מוסיפים ביצה לבנה ומערבבים עד חלקה.כפית חמאת שוקולד מעל קרום קרקר גרהם;
מניחים את מחבת המיני כיכר במחבת מרובעת (8 או 9 אינץ') ושופכים מים חמים לתוך המחבת המרובעת כך שהוא מגיע חצי בצד של מחבת כיכר.
אופים ב 325 מעלות F. במשך 30 דקות.
הסר מחבת כיכר מן המים ולתת מגניב לטמפרטורת החדר - כשעה.
העברה למקרר וצינה במשך 3 או יותר שעות. כשעה לפני ההגשה, מורחים קצפת מעל עוגת גבינה.כאשר מוכן לשרת, לתפוס לסכל בזהירות להרים את עוגת הגבינה מן פאן.
מניחים על קרש חיתוך וחותכים לשני חלקים מרובעים.
מניחים כל חתיכה על צלחת מלמעלה עם תותים טריים.