עוגת גבינה עם שטרודל תפוחים.
מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מילוי פאי תפוחים, גבינת שמנת, תערובת עוגיות שיבולת שועל של בטי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: Streusel עקף חטיפי עוגת גבינה תפוחים, עוגת גבינה ללא גלוטן תפוחים Streusel עוגת גבינה, ו דלעת Streusel עוגת גבינה ברים.
הוראות
תנור חום עד 177°. ריסוס התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים תערובת עוגיות בקערה גדולה. עם בלנדר מאפה או מזלג, לחתוך חמאה עד התערובת מתפוררת וגסה. שמור 1 1/2 כוסות תערובת פירור; לחץ פירורים הנותרים בתחתית מחבת.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, סוכר, קמח, וניל וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מורחים תערובת גבינת שמנת באופן שווה על קרום אפוי חלקית. בקערה בינונית, מערבבים מילוי עוגה וקינמון. כפית באופן שווה על תערובת גבינת שמנת.
מפזרים פירורים שמורים מעל.
אופים 35 עד 40 דקות יותר או עד חום זהוב בהיר. מגניב בערך 30 דקות. מקררים כדי להירגע, בערך 2 שעות. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.