עוגת גבינה עם שכבות מנטה
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 885 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך קישוטים: תלתלי שוקולד, שמנת, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פאדג'מנטה שכבות, קליפת מנטה מרובדת, ו פאדג'מנטה שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו עוגת גבינה בטעם מנטה
שורה תחתונה וצדדים של 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם רדיד אלומיניום, המאפשר 2 עד 3 אינץ ' להאריך על הצדדים; לסכל גריז קל. מקציפים גבינת שמנת, 1/2 כוס סוכר, ו 2 כף. חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 1 עד 2 דקות או עד שמנת וחלק.
הוסף 3 ביצים, l בכל פעם, פועם עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיף קמח והבא 3 מרכיבים, מכות עד מעורבב. מקפלים בסוכריות.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
מניחים מחבתות עוגה במחבת גדולה; מוסיפים מים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 25 דקות או עד סט.
הסר מהתנור כדי מתלים חוט; מגניב לחלוטין מחבתות (כ 1 שעה). מכסים עוגות גבינה (לא להסיר מחבתות), להקפיא 4 עד 6 שעות או עד קפוא מוצק. להרים עוגות גבינה קפוא מחבתות, באמצעות צדדי רדיד כמו ידיות. בעדינות להסיר רדיד מן עוגות גבינה. לעטוף בניילון נצמד, ולחזור למקפיא עד מוכן להרכיב עוגה.
מקציפים תערובת עוגה, הבא 3 מרכיבים, ו 1/2 כוס מים במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי 30 שניות או רק עד לחלח; לנצח במהירות בינונית 2 דקות. הבלילה כפית לתוך 3 משומן ו floured 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי תיל, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
הכן ציפוי מוס שוקולד לבן: לבשל 2/3 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות או עד סוכר מומס.
להוסיף פירורים; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מהחום. מגניב לטמפרטורת החדר (כ -30 דקות), לטאטא מדי פעם.
Beat cream and 2 כפית. וניל במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי 1 עד 2 דקות או עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לקפל תערובת שוקולד לבן לתוך תערובת קצפת, קיפול עד התערובת מגיעה עקביות מתפשטת.
מניחים שכבת עוגה 1 על דוכן עוגה או צלחת. למעלה עם 1 שכבת עוגת גבינה קפואה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ושכבת עוגת הגבינה שנותרה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים למעלה וצדדים של עוגה עם ציפוי. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.