עוגת גבינה ערמונית
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. אם $1.9 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה ערמונית עשויה להיות מדהימה צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מארון בישול יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ ליים, רום, גבינת שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם ערמון מייפל, עוגת גבינה עם גלי ערמון קר, ו ערמונים ועוגת גבינה עם אגוזי לוז ... או מה שאכלתי לארוחת בוקר השבוע.
הוראות
לעבד את פירורי קרקר גרהם, חמאה, מחית ערמונים וסוכר במעבד מזון עד שהוא יוצר פירורים קטנים.לחץ על הפירורים לתוך החלק התחתון של מחבת בצורת אביב 9 אינץ ' ומניח אותו במקרר.מקציפים את גבינת שמנת וסוכר עד חלקה.הכה את הביצים וחלמון ביצה אחד בכל פעם עד incorporated.
מוסיפים את השמנת החמוצה, מיץ ליים, תמצית וניל ורום ומכים עד חלקה.מקפלים את פירה ערמונים. (אתה יכול ללכת על חלק או סטריקי.) פעמיים לעטוף את החלק התחתון של האביב-מחבת עם נייר, למקם אותו במחבת בטוחה תנור ושופכים מים רותחים לאחרונה לתוך המחבת כך שהוא הולך סנטימטר אחד את גלישת רדיד.
אופים בתנור 177° שחומם מראש עד שיש רק לנענע קטן באמצע כאשר מזועזע, כשעה.
בואו מגניב, להסיר את נייר הכסף, לכסות פלסטיק במקום במקרר במשך הלילה.
מניחים את המים, רום, מחית ערמונים, סוכר וחמאה במחבת רוטב קטנה, מבשלים במשך 10 דקות ולתת להתקרר קצת לפני לטפטף על עוגת הגבינה.