עוגת גבינה פקאן חמאה
עוגת גבינה פקאן חמאה היא לקטו אובו צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 16 מנות עם 405 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו חמאה, אגוזי פקאן, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 15%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת גבינה קרמל פקאן חמאה, עוגת גבינה פקאן חמאה עם זיגוג שוקולד, ו עוגת גבינה פאי פקאן עם רוטב קרמל פקאן.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את פירורי הקרקר, הפקאנים, הסוכר והחמאה; הניחו בצד 1/3 כוס לציפוי. לחץ על תערובת הפירורים שנותרה על התחתית ו -1 אינץ'. את הצדדים של משומן 9-ב. מחבת קפיצית.
מניחים תבנית קפיצית על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. מרובע). מאובטח לעטוף רדיד סביב פאן.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את טעם השמנת החמוצה, הווניל והחמאה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
יוצקים לקרום; מפזרים תערובת פירורים שמורה.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים בחום של 325 כ 70-80 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מכניסים למקרר למשך הלילה.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנים הם בחירה מצוינת לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרמים קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![כרמים קציר מאוחר ריזלינג]()
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.