קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

עוגת גבינה קוקוס וליים

עוגת גבינה קוקוס וליים
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 569 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קווארק, קוקוס, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה קוקוס בטעם לימון, עוגת גבינה עם קוקוס ליים, ו עוגת גבינה עם קוקוס ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (180°C). חמאה 9 אינץ '(24 ס " מ) מחבת springform. בשורה התחתונה עם נייר קלף וחמאה את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הפוך את הקרום: במעבד מזון, לטחון את העוגיות לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את החמאה והמלח המומסים, והדופק עד לשילוב. לחץ על התערובת המתפוררת לתחתית ו 1/2 אינץ '(1 ס " מ) את הצדדים של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים במשך 12 עד 15 דקות, ואז לתת את הקרום להתקרר על מדף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325°F (160°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הפוך את המילוי: בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את גבינת שמנת עד שמנת. מקציפים את הקווארק ואת חלב הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
קווארקקווארק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את הסוכר לאט לאט, ומערבבים במחצית גרידת הלימון ואת כל המיץ והמלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם ומכים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
יוצקים את המילוי לתוך הקרום prebaked.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10
אופים על 1 1/2 שעות, עד מרכז העוגה הוא רק על המשרד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בואו מגניב במשך 20 דקות במחבת, ואז להחליק סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר את העוגה, כדי למנוע ממנו פיצוח כפי שהוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
תן לעוגת הגבינה להתקרר לגמרי.
13
מכסים את העוגה בנייר אלומיניום ומקררים לפחות בן לילה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
עכשיו אתה יכול לקשט אותו.
15
פתח את הקוקוס: עם פטיש ומסמר, לחדור שתיים משלוש העיניים שלה (כתמים כהים על גבי הקוקוס). דרך אחד החורים, יוצקים את מי הקוקוס לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר1 ממתק טיפת מסטיק מצופה סוכר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
מניחים את הקוקוס על בסיס מוצק (בחוץ על המדרגות שלך, למשל) עטוף בחוזקה במטלית והכה אותו עם פטיש עד שהוא נשבר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
17
עם סכין חדה, לחתוך את הבשר מתוך הקוקוס. אתה יכול לקלף את העור החום עם מקלף ירקות, אבל אני חושב שזה יפה יותר להשאיר אותו על. עכשיו אתה יכול להשתמש מקלף לחתוך רצועות תלתלים של קוקוס לקישוט העוגה, או שאתה יכול לגרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
18
הסר את הצדדים של מחבת springform ומניח את העוגה על מגש.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
19
מקשטים את החלק העליון עם תלתלי קוקוס ושאר גרידת סיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב