קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת גבינה קוקוס-ליים עם קוליס מנגו

עוגת גבינה קוקוס-ליים עם קוליס מנגו
עוגת גבינה קוקוס ליים עם מנגו קוליס לוקח בערך 9 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. 506 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לך חמאה, עוגיות ג'ינג'ר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. עם כפית ציון 37%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: סורבה גואנבנה עם קוליס ליים מנגו, שרימפס קוקוס עם עגבנייה קארי, ליים וקולי שום קלוי, ו עוף אפוי ליים קוקוס עם אורז דביק מנגו קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
2
שלב בקערה את הקוקוס, עוגיות הג ' ינג ' רסנאפ והחמאה המומסת; מערבבים עד להרטבה אחידה. לחץ את תערובת העוגיות לתחתית ומעט למעלה את דפנות התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
קוקוסקוקוס
חמאהחמאה
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד להשחמה ומתייצבים, כ -10 דקות. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הפחיתו את חום התנור ל -300 מעלות פרנהייט (150 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מקציפים את גבינת השמנת המרוככת בקערת המיקסר עד לקבלת תערובת חלקה. עם מקצף מוגדר בינוני-נמוך, שופכים לאט את החלב המרוכז לקערה, מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה, ועוצרים לגרד את דפנות הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
מוסיפים את הביצים, בנפרד, ומאפשרים לראשונה להתמזג לתערובת לפני הוספת השנייה; שוב, מגרדים את דפנות הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
יוצקים כמחצית מבלילת גבינת השמנת לקערה נפרדת. מערבבים את מיץ הליים וגרידת הליים לחלק בקערה החדשה; יוצקים את הבלילה על הקרום בתבנית הקפיצית, מחליקים לשכבה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיץ לייםמיץ ליים
גרידת לייםגרידת ליים
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
8
מערבבים את תמצית הקוקוס דרך יתרת בלילת גבינת השמנת; יוצקים על הבלילה בטעם ליים בתבנית האביב, מחליקים לשכבה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
גבינת שמנתגבינת שמנת
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שחלקו העליון של עוגת הגבינה קופץ לאחור בלחיצה עדינה, כ-45 דקות. כבו את חום התנור, אך השאירו עוגת גבינה בפנים עם דלת התנור מעט פתוחה עד שהתנור מתקרר לחלוטין. מכניסים למקרר לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מכינים קוליס מנגו על ידי מחית המנגו עם סוכר עד לקבלת תערובת חלקה. אם עבה מדי, להוסיף כפית של מים בכל פעם, באמצעות רק מספיק כדי להפוך למזוג.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
סוכרסוכר
מיםמים
11
מזלפים מעל עוגת גבינה בציפוי.

יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes

קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנים הם בחירה מצוינת לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג