קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה קטיפה אדומה

עוגת גבינה קטיפה אדומה
גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גבינת שמנת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גבינה קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגת גבינה אדומה קטיפה במפעל עוגת גבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים את פירורי העוגיות, חמאה מומסת, סוכר ומלח בקערה. לחץ לתוך התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שים את המחבת על תבנית אפייה ואופים עד הסט, כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו להתקרר לחלוטין.
5
הפוך את המילוי: להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F. הכה את גבינת שמנת, סוכר, מיץ לימון ווניל במערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה עד חלקה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיף את הקמח, ואז להכות את הביצים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
להעביר 2 כוסות הבלילה לקערה; מערבבים את אבקת הקקאו וצבע מאכל.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
יוצקים את הבלילה האדומה לתוך הקרום, ואז לשפוך את הבלילה הלבנה על גבי. באמצעות כף, למשוך חלק הבלילה האדומה למעלה מהחלק התחתון של העוגה מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
9
אופים עד הקצוות נקבעים אבל המרכז הוא עדיין מתנדנד, על 1 שעה, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
כבה את התנור אבל לשמור על העוגה בפנים כדי להתקרר, 20 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת (לא להסיר את הצד springform), ולאחר מכן להעביר מתלה כדי מגניב. מקררים לפחות 4 שעות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
צילום לוי בראון