קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה קטיפה אדומה

עוגת גבינה קטיפה אדומה
גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גבינת שמנת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גבינה קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגת גבינה אדומה קטיפה במפעל עוגת גבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את פירורי העוגיות, חמאה מומסת, סוכר ומלח בקערה. לחץ לתוך התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שים את המחבת על תבנית אפייה ואופים עד הסט, כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בואו להתקרר לחלוטין.
5
הפוך את המילוי: להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F. הכה את גבינת שמנת, סוכר, מיץ לימון ווניל במערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה עד חלקה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוסיף את הקמח, ואז להכות את הביצים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
להעביר 2 כוסות הבלילה לקערה; מערבבים את אבקת הקקאו וצבע מאכל.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים את הבלילה האדומה לתוך הקרום, ואז לשפוך את הבלילה הלבנה על גבי. באמצעות כף, למשוך חלק הבלילה האדומה למעלה מהחלק התחתון של העוגה מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
9
אופים עד הקצוות נקבעים אבל המרכז הוא עדיין מתנדנד, על 1 שעה, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
כבה את התנור אבל לשמור על העוגה בפנים כדי להתקרר, 20 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת (לא להסיר את הצד springform), ולאחר מכן להעביר מתלה כדי מגניב. מקררים לפחות 4 שעות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
צילום לוי בראון