עוגת גבינה קטיפה אדומה
גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גבינת שמנת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גבינה קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגת גבינה אדומה קטיפה במפעל עוגת גבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את פירורי העוגיות, חמאה מומסת, סוכר ומלח בקערה. לחץ לתוך התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
שים את המחבת על תבנית אפייה ואופים עד הסט, כ 10 דקות.
הפוך את המילוי: להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F. הכה את גבינת שמנת, סוכר, מיץ לימון ווניל במערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה עד חלקה, 4 עד 5 דקות.
מוסיף את הקמח, ואז להכות את הביצים אחד בכל פעם.
להעביר 2 כוסות הבלילה לקערה; מערבבים את אבקת הקקאו וצבע מאכל.
יוצקים את הבלילה האדומה לתוך הקרום, ואז לשפוך את הבלילה הלבנה על גבי. באמצעות כף, למשוך חלק הבלילה האדומה למעלה מהחלק התחתון של העוגה מערבולת.
אופים עד הקצוות נקבעים אבל המרכז הוא עדיין מתנדנד, על 1 שעה, 20 דקות.
כבה את התנור אבל לשמור על העוגה בפנים כדי להתקרר, 20 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת (לא להסיר את הצד springform), ולאחר מכן להעביר מתלה כדי מגניב. מקררים לפחות 4 שעות לפני חיתוך.