קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה קלה

עוגת גבינה קלה
עוגת גבינה קלה היא מתכון אירופאי המגיש 10. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 225 אוהדים. אם יש לך זיגוג סוכר, לארוז ג'לי פטל, סוכר גלגלית זהובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה תות, עוגת דלעת עוגת גבינה, ו עוגת גבינה תות.

הוראות

1
שים את הג ' לטין בקערה של מים קרים להשרות. למדוד את אבקת פודינג לתוך קערה גדולה, להוסיף 3 כף של החלב לערבב להדביק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מחממים את החלב שנותר ו 100ml של קרם כפול במחבת קטנה. כאשר מהביל, לשפוך מעל רסק פודינג להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים בחזרה למחבת וחום, לטאטא ברציפות עד עבה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר מהחום. לסחוט עודפי מים מעלי הג ' לטין ולהקציף אלה לתוך פודינג. יש לשטוף את הקערה, לשפוך את פודינג בחזרה, ואז לכסות את פני השטח עם סרט נצמד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
גריז בדיל springform 23cm וקו עם שכבה כפולה של סרט נצמד כדי לכסות את הבסיס ואת הצדדים. לעטוף את החלק החיצוני של הפח בנייר כסף זה יתפוס כל דליפות ג ' לי. הבליץ את הביסקוויטים לפירורים עדינים, להוסיף את החמאה, ו בליץ שוב. להטות את התערובת לתוך הבסיס של הפח ולדחוף למטה בחוזקה עם כף.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
שים את גבינת השמנת, הסוכר והוניל בקערה גדולה, ומערבבים יחד באמצעות מקציף יד חשמלי עד לשלב טוב. תן פודינג מהיר להקציף כדי לשחרר אותו קצת, ולאחר מכן להוסיף לתערובת עוגת הגבינה ולהקציף לשלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
יוצקים לתוך הפח ומפלס את פני השטח. הקש על הפח כדי לדפוק את כל בועות אוויר (שלה חיוני אין פערים בין עוגת הגבינה ואת הסרט להיאחז או ג ' לי יהיה להציף את הצעד הבא). צמרמורת במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
8
לפצות חצי ג ' לי בעקבות הוראות חבילה, ואז להשאיר להתקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
9
יוצקים מעל עוגת הגבינה, העליון עם פירות יער קפואים ולשים במקרר במשך 1 שעה. לפצות את 30 דקות ג ' לי הנותרים לפני הסרת עוגת הגבינה מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10
יוצקים את השכבה השנייה של ג ' לי ולהשאיר להגדיר עבור 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
11
לשים את השמנת הנותרת, הדובדבן סוכר ושרי (אם משתמשים) בקערה ולהקציף עד קצפת ברכות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
12
העברה לשקית צנרת.
13
הסר את עוגת הגבינה מהפח שלה, לקלף את הסרט נצמד.
14
מניחים על צלחת קרם צינור מסביב לקצה. הכי טוב מוגש ביום, אבל ישמור במקרר במשך 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Sauternes

Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג קציר מאוחר, וsauternes הם הבחירה העליונה שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבן הם בחירה בטוחה עבור עוגת גבינה( ללא שוקולד), אבל lambrusco מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסי. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג