עוגת גבינה קלה
עוגת גבינה קלה היא מתכון אירופאי המגיש 10. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 225 אוהדים. אם יש לך זיגוג סוכר, לארוז ג'לי פטל, סוכר גלגלית זהובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה תות, עוגת דלעת עוגת גבינה, ו עוגת גבינה תות.
הוראות
שים את הג ' לטין בקערה של מים קרים להשרות. למדוד את אבקת פודינג לתוך קערה גדולה, להוסיף 3 כף של החלב לערבב להדביק.
מחממים את החלב שנותר ו 100ml של קרם כפול במחבת קטנה. כאשר מהביל, לשפוך מעל רסק פודינג להקציף עד חלקה.
יוצקים בחזרה למחבת וחום, לטאטא ברציפות עד עבה.
הסר מהחום. לסחוט עודפי מים מעלי הג ' לטין ולהקציף אלה לתוך פודינג. יש לשטוף את הקערה, לשפוך את פודינג בחזרה, ואז לכסות את פני השטח עם סרט נצמד.
גריז בדיל springform 23cm וקו עם שכבה כפולה של סרט נצמד כדי לכסות את הבסיס ואת הצדדים. לעטוף את החלק החיצוני של הפח בנייר כסף זה יתפוס כל דליפות ג ' לי. הבליץ את הביסקוויטים לפירורים עדינים, להוסיף את החמאה, ו בליץ שוב. להטות את התערובת לתוך הבסיס של הפח ולדחוף למטה בחוזקה עם כף.
שים את גבינת השמנת, הסוכר והוניל בקערה גדולה, ומערבבים יחד באמצעות מקציף יד חשמלי עד לשלב טוב. תן פודינג מהיר להקציף כדי לשחרר אותו קצת, ולאחר מכן להוסיף לתערובת עוגת הגבינה ולהקציף לשלב עד חלקה.
יוצקים לתוך הפח ומפלס את פני השטח. הקש על הפח כדי לדפוק את כל בועות אוויר (שלה חיוני אין פערים בין עוגת הגבינה ואת הסרט להיאחז או ג ' לי יהיה להציף את הצעד הבא). צמרמורת במשך 4 שעות.
לפצות חצי ג ' לי בעקבות הוראות חבילה, ואז להשאיר להתקרר במשך 30 דקות.
יוצקים מעל עוגת הגבינה, העליון עם פירות יער קפואים ולשים במקרר במשך 1 שעה. לפצות את 30 דקות ג ' לי הנותרים לפני הסרת עוגת הגבינה מהמקרר.
יוצקים את השכבה השנייה של ג ' לי ולהשאיר להגדיר עבור 1 שעה יותר.
לשים את השמנת הנותרת, הדובדבן סוכר ושרי (אם משתמשים) בקערה ולהקציף עד קצפת ברכות.
הסר את עוגת הגבינה מהפח שלה, לקלף את הסרט נצמד.
מניחים על צלחת קרם צינור מסביב לקצה. הכי טוב מוגש ביום, אבל ישמור במקרר במשך 3 ימים.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Sauternes
Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג קציר מאוחר, וsauternes הם הבחירה העליונה שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבן הם בחירה בטוחה עבור עוגת גבינה( ללא שוקולד), אבל lambrusco מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסי. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג