קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה קלה

עוגת גבינה קלה
עוגת גבינה קלה היא מתכון אירופאי המגיש 10. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 225 אוהדים. אם יש לך זיגוג סוכר, לארוז ג'לי פטל, סוכר גלגלית זהובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה תות, עוגת דלעת עוגת גבינה, ו עוגת גבינה תות.

הוראות

1
שים את הג ' לטין בקערה של מים קרים להשרות. למדוד את אבקת פודינג לתוך קערה גדולה, להוסיף 3 כף של החלב לערבב להדביק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את החלב שנותר ו 100ml של קרם כפול במחבת קטנה. כאשר מהביל, לשפוך מעל רסק פודינג להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים בחזרה למחבת וחום, לטאטא ברציפות עד עבה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום. לסחוט עודפי מים מעלי הג ' לטין ולהקציף אלה לתוך פודינג. יש לשטוף את הקערה, לשפוך את פודינג בחזרה, ואז לכסות את פני השטח עם סרט נצמד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
גריז בדיל springform 23cm וקו עם שכבה כפולה של סרט נצמד כדי לכסות את הבסיס ואת הצדדים. לעטוף את החלק החיצוני של הפח בנייר כסף זה יתפוס כל דליפות ג ' לי. הבליץ את הביסקוויטים לפירורים עדינים, להוסיף את החמאה, ו בליץ שוב. להטות את התערובת לתוך הבסיס של הפח ולדחוף למטה בחוזקה עם כף.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
שים את גבינת השמנת, הסוכר והוניל בקערה גדולה, ומערבבים יחד באמצעות מקציף יד חשמלי עד לשלב טוב. תן פודינג מהיר להקציף כדי לשחרר אותו קצת, ולאחר מכן להוסיף לתערובת עוגת הגבינה ולהקציף לשלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים לתוך הפח ומפלס את פני השטח. הקש על הפח כדי לדפוק את כל בועות אוויר (שלה חיוני אין פערים בין עוגת הגבינה ואת הסרט להיאחז או ג ' לי יהיה להציף את הצעד הבא). צמרמורת במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
8
לפצות חצי ג ' לי בעקבות הוראות חבילה, ואז להשאיר להתקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
9
יוצקים מעל עוגת הגבינה, העליון עם פירות יער קפואים ולשים במקרר במשך 1 שעה. לפצות את 30 דקות ג ' לי הנותרים לפני הסרת עוגת הגבינה מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10
יוצקים את השכבה השנייה של ג ' לי ולהשאיר להגדיר עבור 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
11
לשים את השמנת הנותרת, הדובדבן סוכר ושרי (אם משתמשים) בקערה ולהקציף עד קצפת ברכות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
העברה לשקית צנרת.
13
הסר את עוגת הגבינה מהפח שלה, לקלף את הסרט נצמד.
14
מניחים על צלחת קרם צינור מסביב לקצה. הכי טוב מוגש ביום, אבל ישמור במקרר במשך 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Sauternes

Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג קציר מאוחר, וsauternes הם הבחירה העליונה שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבן הם בחירה בטוחה עבור עוגת גבינה( ללא שוקולד), אבל lambrusco מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסי. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג