שרימפס פרה דיאבולו
שרימפס פרה דיאבולו נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4446 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מאוכלרשת דורש עגבניות משומר, עלי פטרוזיליה, עלי בזיליקום, שרימפס. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 33 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 84%, שהוא סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לובסטר פרה דיאבולו / אראגוסטה פרה דיאבולו, שרימפס פרה דיאבולו, ו שרימפס פרה דיאבולו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
זורקים את השרימפס בקערה בינונית עם 1 כפית מלח ופתיתי פלפל אדום.
מחממים את 3 כפות השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השרימפס ומקפיצים כדקה, זורקים וממשיכים לבשל עד לבישול פשוט, בערך 1 עד 2 דקות.
מעבירים את השרימפס לצלחת גדולה; מניחים בצד.
מוסיפים את הבצל לאותה מחבת, מוסיפים למחבת 1 עד 2 כפיות שמן זית, במידת הצורך, ומקפיצים עד שקיפות, כ -5 דקות.
מוסיפים את העגבניות עם המיצים, היין, השום והאורגנו. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט, כ -10 דקות. מחזירים את השרימפס וכל המיצים שהצטברו לתערובת העגבניות; זורקים לציפוי, ומבשלים כדקה כדי שהטעמים יתמזגו יחד. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה והבזיליקום. מתבלים בעוד מלח, לפי הטעם, ומגישים.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יקב פג ' ו עמק נאפה סוביניון בלאן עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
יקב פג ' ו עמק נאפה סוביניון בלאן
סוביניון בלאן זה קופץ מהכוס-אננס, פסיפלורה, אשכוליות וליצ ' י כולם בולטים מאוד על האף. החיך מציע פירות שופעים יותר וחומציות בהירה עם תווים של טארט לימון שמנת, גויאבה ומשמש בגימור רענן ונקי.