עוגת גבינה קנולי
עוגת גבינה קנולי לוקחת בערך שעה ו-30 דקות מתחילתה ועד סופה. לקינוח הזה יש 393 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -20 גרם שומן למנה. תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 12. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. 142 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך ביצים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קנולי , קנולי פרמזן ועוגת קרפ קנולי פטל .
הוראות
מניחים 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ' ריבוע). לעטוף היטב נייר כסף סביב המחבת; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה מקציפים גבינת ריקוטה וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה את הקמח, הווניל וקליפת התפוז.
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
יוצקים לתבנית מוכנה; מפזרים שוקולד צ'יפס.
מניחים בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ' מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים ב-350 מעלות למשך 65-75 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב.
הסר את המחבת מאמבט המים. מצננים על רשת במשך 10 דקות. הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר.