קושיקשה
מוכן ב33 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

צדפות פרואניות בנוסח פרמסנה

צדפות פרואניות בנוסח פרמסנה
מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם 93 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צדפות פרואני À La Parmesana מתכון עשוי להיות מרהיב pescatarian ו דל פחמימות, מתכון לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. לך לחנות ותביא חמאה, פאנקו, פרמז'יאנו-רג' יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. נסו לינגוויני חריף עם מתכון צדפות, צדפות בגריל ומתכון צ'וריסו, ו לינגוויני עם צדפות ומתכון פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן לגובה ומניחים את המתלה בתנור על המדף השני בגובהו.על תבנית אפייה גדולה אחת או שתיים קטנות, לעשות שכבה של מלח סלעים כמו מיטה ולהניח את הצדפות למחצה על גבי מלח סלע בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים צדפה אחת בתוך כל צדף.
3
מניחים 1/8 כפית של הדבק aji amarillo וכמה טיפות של ליקר פיסקו על כל clam.In קערה בינונית, מערבבים יחד את פירה השום הקלוי עם פירורי הלחם, פרמזן-רג ' יאנו וחמאה מומסת. מלח לפי הטעם. 
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי Aji Amarilloהדבק צ ' ילי Aji Amarillo
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מניחים 1 עד 2 כפיות של תערובת פירור הלחם על כל צדפה ומניחים צדפות תחת המטגן. לצלות במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
בואו להתקרר מעט לפני ההגשה ומקשטים עם עירית פרוס דק. אני בדרך כלל נותן לאורחים קיסם או מזלג קטן לאכול אלה. 
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.