עוגת גבינה קפוצ'ינו עם רוטב פאדג'
עוגת גבינה קפוצ'ינו עם רוטב פאדג' דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, ציפוי פאדג', סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם פאדג'קפוצ' ינו, עוגת גבינה עם פאדג'קפוצ' ינו, ו עוגת גבינה עם פאדג'קפוצ' ינו.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה; בחוזקה הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 325 במשך 10 דקות; מגניב על מתלה חוט.
מניחים 1 כוס סוכר, קמח וגבינות בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
מוסיפים ביצים וחלבוני ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים אספרסו, וניל וקינמון, מכים היטב.
יוצקים תערובת גבינה לתוך קרום מוכן; כף 4 תלוליות של ציפוי פאדג ' (2 כפות כל) על תערובת גבינה; מערבולת תערובות יחד באמצעות סכין.
אופים ב 450 במשך 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 250 (לא להסיר עוגת גבינה מהתנור); אופים עוד 1 שעה או עד כמעט להגדיר.
הסר עוגת גבינה מהתנור, וקריר לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
טפטוף 1 כף ציפוי פאדג על כל אחד 16 צלחות; העליון כל אחד עם טריז עוגת גבינה 1.