עוגת גבינה ריקוטה
עוגת גבינה ריקוטה היא ... צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר, קינמון, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו עוגת גבינה ריקוטה, עוגת גבינה ריקוטה, ו עוגת גבינה ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף במרכז התנור. מחממים את התנור ל 177°. גריז וקמח מחבת קפיץ 9 אינץ'. לנצל את עודף הקמח.
מניחים את המחבת על מרובע 12 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה. עובש רדיד בחוזקה סביב הבסיס בערך 2 אינץ ' את הצדדים של המחבת, כך המים לא יכול לחלחל פנימה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר, הקמח והקינמון.
בקערת ערבוב גדולה, להקציף את הריקוטה עד חלקה. הכה את הביצים, וניל, וגרידת לימון עד מעורבב היטב. (עבור מרקם חלק יותר, להכות את החומרים עם מיקסר חשמלי או לעבד אותם במעבד מזון.)
לטאטא את החומרים יבשים רק עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. מניחים את המחבת במחבת צלייה גדולה ומניחים אותה בתנור. בזהירות לשפוך מים חמים לעומק של 1 אינץ ' במחבת הצלייה.
אופים 1 שעות או עד העליון של העוגה הוא זהוב וקיסם שיניים מוכנס 2 אינץ ' מהמרכז יוצא נקי.
כבו את התנור והניחו את הדלת פתוחה מעט.
תן לעוגה להתקרר בתנור כבוי 30 דקות.
הסר את העוגה מהתנור ולהסיר את גלישת נייר. מגניב לטמפרטורת החדר במחבת על מתלה תיל.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקררים ומגישים מעט מקורר. חנות מכוסה קערה הפוכה במקרר עד 3 ימים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;