עוגת גבינה שוקולד מריר דקדנטי כפליים
עוגת גבינה שוקולד מריר דקדנטית כפולה לוקחת בערך 5 שעות ו-2 דקות מתחילתה ועד סופה. תמורת 92 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה אחת מכילה 402 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בהישג יד פירורי קרקר גרהם, נתחי שוקולד של Nestle® toll house®, סוכר מגורען ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. לביבות שוקולד מריר שקדים עם רוטב שוקולד מריר , מאפינס חלבון שוקולד דקדנטי ועוגת היער השחור דקדנטי דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט. עטפו היטב את התחתית והצד של התבנית הקפיצית החיצונית בגודל 9 אינץ' עם 2 חתיכות נייר כסף כדי למנוע דליפה.
מיקרוגל 1 1/4 כוסות חתיכות בקערה קטנה, לא מכוסה, מתאימה למיקרוגל בעוצמה בינונית-גבוהה (70%) למשך דקה אחת; לְרַגֵשׁ. חתיכות עשויות לשמור על חלק מהצורה המקורית שלהן. במידת הצורך, מחממים במיקרוגל במרווחים נוספים של 10 עד 15 שניות, תוך ערבוב רק עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים לטמפרטורת החדר.
שלבו פירורים, 2 כפות סוכר מגורען וחמאה בתבנית קפיצית לא משומנת בגודל 9 אינץ'. לחץ על הצד התחתון ו-1 אינץ' כלפי מעלה של התבנית.
מקציפים גבינת שמנת, 1 כוס סוכר שנותרה, שמנת חמוצה ותמצית וניל בקערת מיקסר גדולה עד לקבלת קרם.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה שוקולד מומס עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים מחבת בתבנית צלייה גדולה; ממלאים תבנית צלייה במים חמים לעומק של 1 אינץ'.
אופים במשך 45 עד 50 דקות או עד שהשוליים מתייצבים אך המרכז עדיין זז מעט.
מוציאים את עוגת הגבינה מאמבט המים לרשת. הפעל סכין רטובה סביב קצה עוגת הגבינה. מקררים שעה אחת ומסירים את צד התבנית.
צור את המנות הנותרות במיקרוגל והקצפת בקערה קטנה וחשופה המתאימה למיקרוגל בעוצמה בינונית-גבוהה (70%) למשך 1 עד 2 דקות; לְרַגֵשׁ. אם יש צורך, מיקרוגל במרווחים נוספים של 10 עד 15 שניות, תוך ערבוב רק עד לקבלת תערובת חלקה; מצננים 5 דקות.
מורחים מעל עוגת גבינה. מקררים למשך 4 שעות או לילה.