עוגת גבינה של יונק הדבש
עוגת גבינה של יונק הדבש היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 501 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם פירורי קרקר גרהם, סוכר חום, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 18%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: עוגות יונק הדבש, עוגות יונק הדבש, ו עוגת יונק הדבש.
הוראות
מניחים 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף בנייר כסף סביב פאן.
בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, הפקאנים והחמאה. לחץ על תחתית התבנית המוכנה; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר חום לתערובת אחידה. מקציפים וניל.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה אננס ובננה.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 פנימה. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 45-50 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים למשך הלילה.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר וניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מקשטים עוגת גבינה עם קצפת.