עוגת גבינה שרי קולאצ'ים
עוגת גבינה שרי קולאצ'ס היא קינוח שמגיש 18. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 284 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שמרים, ביצים, מילוי פאי דובדבנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה די רע. מתכונים דומים: קולאצ'ים של דובדבן, אוכמניות ודובדבנים, ו קולאצ'ים מורביים-קולאצ' ים במילוי כפול.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים.
מוסיפים את החלב, החמאה, הסוכר, תפוחי האדמה, החלמונים והמלח; מקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים מספיק קמח להכנת בצק רך מאוד. לא ללוש.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מכסים ומניחים לנוח למשך 10 דקות.
מרדדים כ-1/4 כוס בצק לחבל בערך 8-9 אינץ'. ארוך. קשרו קשר; תחבו קצה אחד למעלה ואת הקצה השני מתחת לתחתית הקשר. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק.
מניחים בשמן 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה. לעשות דיכאון עמוק בכל גליל.
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, הביצה, הסוכר, קליפת הלימון והווניל. כף 1 כף לכל גליל. הפוך הזחה במילוי גבינת שמנת; מעל כל אחד מהם 2 עד 3 דובדבנים ממילוי הפשטידה (השלך את רוטב הדובדבן שנותר או שמור לשימוש אחר).
מניחים לתפוח עד שכמעט הוכפל, בערך 40 דקות.
אופים בחום של 400 טסי למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.
שלב מרכיבי זיגוג; טפטוף מעל קולאצ ' ים. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנים הם בחירה מצוינת לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. אתה יכול לנסות שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג