עוגת גבינה תות טרי
עוגת גבינה תות טרי דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 307 אוהדים. אם יש לכם ביצים, מיץ לימון, קרום פשטידה עמוק unbaked, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם עקף תות, עוגת גבינה בסגנון ניו יורק עם ציפוי תות טרי, ו עוגת אוכמניות טריה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים קרום עוגה עד השחמה קלה, כ -10 דקות.
הסר את הקרום מהתנור והפוך את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מקציפים גבינת שמנת, ביצים, 1/2 כוס סוכר, ו 2 כפות מיץ לימון בקערה עד לשלב בצורה חלקה.
אופים עד המילוי מוגדר, כ -30 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
לטאטא יחד 1/2 כוס סוכר, קורנפלור, מים, 1 כף מיץ לימון, וג ' לטין תות בסיר עד חלקה; מקום מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הג ' לטין מומס זיגוג התעבה, 5 עד 10 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט.
סדר את התותים פרוסים על גבי מילוי הגבינה.
יוצקים זיגוג חם על תותים פרוסים. צ ' יל ביסודיות במקרר לפני ההגשה.