עוגת גבינת דלעת מוקרמת
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. והוא יספק כ 55 מנות. אם יש לך סוכר חום, ציפורן טחון, גבינת שמנת פילדלפיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, דלעת מוקרם מקרוני וגבינה, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין על מים קרים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקות. מבשלים על אש נמוכה 2 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, תוך ערבוב כל הזמן. תניח בצד.
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת.
מוסיפים דלעת, סוכרים, קינמון, וניל וציפורן; לנצח עד מעורבב.
להוסיף ג ' לטין; לערבב היטב. מקררים 30 דקות. או עד שהתערובת תהיה עבה מספיק כדי לחבוט.
יוצקים 1/2 כוס שמנת לתוך קערה קטנה. הכה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים לתערובת דלעת; מערבבים בעדינות עד מעורבב. כף לקרום. להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד. לנצח נשאר קצפת. כף מעל עוגה ממש לפני ההגשה; למעלה עם אגוזים.