עוגת גבינת עיזים אוכמניות
פאי גבינת עיזים אוכמניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2593 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 261 גר' של שומן. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מים, גבינת עיזים, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אוכמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון עם אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו בייקון מסוכר גבינת עיזים אוכמניות גבינה בגריל, אוכמניות גבינת עיזים טיפה ביסקוויטים, ו גבינת עיזים אוכמניות פיסטוק קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, מרגרינה, סוכר ומלח בקערה גדולה. עבודה עם האצבעות איסוף ומתפורר עד שיש לך תערובת מתפוררת על גודל אפונה.
ב 2-כמויות כף (על 1/2 כוס סך), לאט להוסיף מים קרים, לשלב בעדינות ביד. ברגע שהבצק מגיע יחד בכדור, לעטוף בניילון נצמד ולהתקרר במשך 30 דקות.
מערבבים יחד את גבינת העז, שמנת כבדה, ביצה, סוכר חום, קמח, מלח, ובזיליקום בקערה.
מוסיפים את האוכמניות ומשלבים; המרקם יהיה כמו בלילת עוגה עבה.
מערבבים יחד את השקדים, הסוכר והמרגרינה בקערה ומניחים בצד.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי 18 אינץ 'ומניחים למחבת פאי 10 אינץ'. לקצץ ולסמן את הקצוות לדקור את החלק התחתון של הקרום עם מזלג. Par-אופים את הקרום במשך 15 דקות, או עד המשרד.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום ומפזרים את הציפוי מעל.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד מבעבע מעט ואת הקרום הוא השחמה, סיבוב העוגה באמצע.
תן לעוגה להתקרר במשך 30 דקות על מתלה תיל לפני ההגשה כך המילוי יכול להתקרש.