קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינת עיזים אוכמניות

עוגת גבינת עיזים אוכמניות
פאי גבינת עיזים אוכמניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2593 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 261 גר' של שומן. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מים, גבינת עיזים, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אוכמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון עם אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו בייקון מסוכר גבינת עיזים אוכמניות גבינה בגריל, אוכמניות גבינת עיזים טיפה ביסקוויטים, ו גבינת עיזים אוכמניות פיסטוק קרוסטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, מרגרינה, סוכר ומלח בקערה גדולה. עבודה עם האצבעות איסוף ומתפורר עד שיש לך תערובת מתפוררת על גודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ב 2-כמויות כף (על 1/2 כוס סך), לאט להוסיף מים קרים, לשלב בעדינות ביד. ברגע שהבצק מגיע יחד בכדור, לעטוף בניילון נצמד ולהתקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מערבבים יחד את גבינת העז, שמנת כבדה, ביצה, סוכר חום, קמח, מלח, ובזיליקום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את האוכמניות ומשלבים; המרקם יהיה כמו בלילת עוגה עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1
מערבבים יחד את השקדים, הסוכר והמרגרינה בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי 18 אינץ 'ומניחים למחבת פאי 10 אינץ'. לקצץ ולסמן את הקצוות לדקור את החלק התחתון של הקרום עם מזלג. Par-אופים את הקרום במשך 15 דקות, או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
בואו להתקרר מעט.
5
יוצקים את המילוי לתוך הקרום ומפזרים את הציפוי מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד מבעבע מעט ואת הקרום הוא השחמה, סיבוב העוגה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תן לעוגה להתקרר במשך 30 דקות על מתלה תיל לפני ההגשה כך המילוי יכול להתקרש.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה