עוגת גבינת ריקוטה ניו יורק דלת פחמימות
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לרפרטואר שלך, עוגת גבינת ריקוטה ניו יורק דלת פחמימות עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.63 למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון, 26 גרם שומן ובסך הכל 369 קלוריות. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. המתכון הזה אהוב על 73 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש גבינת שמנת, מיץ לימון, תחליף סוכר ושמנת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 21%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם PHILADELPHIA® עוגת גבינה נגד פחמימות בסגנון ניו יורק, עוגת גבינה דלת שומן ללא סוכר בסגנון ניו יורקי, ומטבל עוגת גבינה תות בריא (דל שומן, דל פחמימות, ללא סוכר ועתיר חלבון!).
הוראות
ציוד מיוחד: תבנית קפיצית אחת (8 אינץ').
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
מרססים את התבנית הקפיצית בספריי בישול שמן צמחי נון-סטיק. לְהַפְרִישׁ. בתבנית צלייה רדודה גדולה מספיק כדי להתאים לתבנית העוגה, שופכים כ-1 אינץ' מים ומניחים אותם על הרשת המרכזית של התנור לחימום מראש.
בקערת המיקסר החשמלי מקציפים גבינת שמנת רכה, ריקוטה, שמנת חמוצה ותחליף סוכר במהירות נמוכה כדקה עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה נפרדת, בעזרת מטרפת תיל, מערבבים שמנת כבדה, וניל, מיץ לימון, ביצים וחלמונים עד לקבלת תערובת אחידה.
מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית, ויוצקים לאט את תערובת הביצים לתערובת גבינת השמנת. מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה ואז מכבים; להיזהר לא להקציף יתר על המידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית הקפיצית המשומנת.
מניחים את המחבת לתוך אמבט המים המחומם.
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-275 מעלות F. המשך לאפות במשך 1 1/2 שעה, או עד שהחלק העליון מזהיב בהיר והעוגה מתרחקת מדפנות התבנית. מכבים את התנור בסיום הבישול ומשאירים את העוגה בתנור להתקרר למשך 3 שעות נוספות. (זה ישמור על העוגה יפה וגבוהה.) לאחר מכן מוציאים את העוגה ומקררים לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.