קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת גבינת ריקוטה ניו יורק דלת פחמימות

עוגת גבינת ריקוטה ניו יורק דלת פחמימות
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לרפרטואר שלך, עוגת גבינת ריקוטה ניו יורק דלת פחמימות עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.63 למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון, 26 גרם שומן ובסך הכל 369 קלוריות. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. המתכון הזה אהוב על 73 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש גבינת שמנת, מיץ לימון, תחליף סוכר ושמנת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 21%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם PHILADELPHIA® עוגת גבינה נגד פחמימות בסגנון ניו יורק, עוגת גבינה דלת שומן ללא סוכר בסגנון ניו יורקי, ומטבל עוגת גבינה תות בריא (דל שומן, דל פחמימות, ללא סוכר ועתיר חלבון!).

הוראות

1
ציוד מיוחד: תבנית קפיצית אחת (8 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)
3
מרססים את התבנית הקפיצית בספריי בישול שמן צמחי נון-סטיק. לְהַפְרִישׁ. בתבנית צלייה רדודה גדולה מספיק כדי להתאים לתבנית העוגה, שופכים כ-1 אינץ' מים ומניחים אותם על הרשת המרכזית של התנור לחימום מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בקערת המיקסר החשמלי מקציפים גבינת שמנת רכה, ריקוטה, שמנת חמוצה ותחליף סוכר במהירות נמוכה כדקה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
בקערה נפרדת, בעזרת מטרפת תיל, מערבבים שמנת כבדה, וניל, מיץ לימון, ביצים וחלמונים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית, ויוצקים לאט את תערובת הביצים לתערובת גבינת השמנת. מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה ואז מכבים; להיזהר לא להקציף יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את הבלילה לתבנית הקפיצית המשומנת.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
8
מניחים את המחבת לתוך אמבט המים המחומם.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-275 מעלות F. המשך לאפות במשך 1 1/2 שעה, או עד שהחלק העליון מזהיב בהיר והעוגה מתרחקת מדפנות התבנית. מכבים את התנור בסיום הבישול ומשאירים את העוגה בתנור להתקרר למשך 3 שעות נוספות. (זה ישמור על העוגה יפה וגבוהה.) לאחר מכן מוציאים את העוגה ומקררים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
הגש צונן.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.