עוגת גזר
עוגת גזר דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא יספק כ 22 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ תפוזים, אבקת סוכר, תערובת פודינג מיידית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגת גזר עם מיץ גזר, עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס, ו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, לשלב הראשון 7 מרכיבים בקערה; להכות עם מיקסר במהירות נמוכה במשך 1 דקה. לגרד צדדים של קערה; לנצח במהירות בינונית גבוהה במשך 2 דקות או עד הבלילה חלקה, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם. (בלילה יהיה עבה.) מקפלים גזר, צימוקים, ואגוזי מלך. כפית הבלילה באופן שווה לתוך 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין ציפוי, במקום גבינת שמנת, חלב ווניל בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר; לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם ציפוי 1/2 כוס. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה.