עוגת גזר מיושנת
מתכון זה מכין 12 מנות עם 527 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. חג הפסחא יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. ראש לחנות ולקחת חלב, שמן קנולן, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גזר מיושנת, עוגת גזר מיושנת, ו עוגת האוכל של השטן המיושנת (רופא תערובת עוגה) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הביצים, הסוכר והשמן.
שלב את הקמח, הקינמון, הסודה לשתיה, אבקת האפייה, המלח ואגוז המוסקט; מקציפים לתערובת ביצים. מערבבים גזר.
יוצקים לשני 9 אינץ ' משומנים ומקומחים. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי, בקערה גדולה אחרת, חמאת שמנת וגבינת שמנת עד לקבלת אור ותפוח. מקציפים וניל. מקציפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים.
הוסף מספיק חלב כדי להשיג עקביות התפשטות רצויה. שמרו 1/2 כוס ציפוי לקישוט אם תרצו. מערבבים אגוזי מלך לציפוי שנותר.
מורחים ציפוי בין שכבות ומעל דפנות העוגה. אם לקשט את העוגה, גוון 1/4 כוס שמורות זיגוג כתום ו 1/4 כוס ירוק.
חותכים חור קטן בפינה של מאפה או שקית ניילון; הכנס #7 קצה מאפה עגול. ממלאים את השקית בציפוי כתום. צינור שתים עשרה גזרים על גבי העוגה, כך שכל פרוסה תהיה גזר. בעזרת קצה מאפה עלים מס ' 67 והציפוי הירוק, צינור עלה בחלקו העליון של כל גזר.