עוגת גיליון אלסקה
עוגת גיליון אלסקה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 19 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, מים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס), אלסקה אפויה עם עוגת שוקולד וגלידת שעועית וניל קקאו ניב, ו עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C), ושמן וקמח מחבת גיליון 10x15 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה.
מניחים 1 כוס חמאה עם המים בסיר, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר מהחום, והנח בצד להתקרר.
מקציפים ביצים בקערת ערבוב נפרדת, ומערבבים בסוכר, חלב חמאה, תערובת חמאה מבושלת, סודה לשתיה, אבקת אפייה, תמצית וניל ותמצית שקדים עד לשילוב טוב.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח, ומערבבים עד הבלילה מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ -15 דקות.
תן לעוגה להתקרר לפני הציפוי.
כדי להפוך את הדובדבן, מניחים 1/2 כוס חמאה ואת החלב לסיר, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך.
הסר מהחום, והכה בסוכר של הממתקים, אגוזי פקאן קצוצים, ותמצית וניל. קרח העוגה מקורר עם ציפוי חם.