עוגת גיליון שוקולד-קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת גיליון שוקולד קרמל. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. אם יש לכם סודה לשתיה, מים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס), עוגת בננה עם ציפוי קרמל, ו עוגת גיליון תפוח קרמל # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חמאה נמסה תערובת חלקה; להסיר מן החום.
לנצח את החמאה ואת הבא 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה; להוסיף תערובת קקאו, מכות עד מעורבב.
מערבבים סוכר, קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת חלב חמאה, מכים רק עד מעורבב. (הבלילה תהיה רזה.)
יוצקים את הבלילה למחבת משומנת ומשוריינת 15 - x 10 אינץ 'רול ג' לי.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה תיל.
יוצקים ציפוי קרמל חם מהיר על העוגה, מתפשט באופן שווה לקצוות של מחבת.
מפזרים באופן שווה עם אגוזי פקאן.