עוגת גלידה
זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו ציפוי קצפת, גלידת ונילן, דובדבנים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה.
הוראות
שים בצד 12 עוגיות. לרסק עוגיות שנותרו; לערבב עם חמאה. לחץ 2/3 על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'. Stand עוגיות שמורות סביב קצה. מיקרוגל 1/2 כוס ציפוי פאדג ' לפי ההוראות על החבילה; טפטוף מעל קרום. הקפאה 15 דקות.
לרכך 1-1 / 2 כוסות של כל גלידה טעם; להפיץ, 1 טעם בכל פעם, על שכבת פאדג ' בקרום.
מפזרים תערובת פירורים נותרת. סקופ נשאר גלידה לתוך כדורים; מקום על שכבת פירור.
להקפיא 4 שעות או עד המשרד. כאשר מוכן לשרת, קינוח העליון עם שוט מגניב. מיקרוגל שנותר ציפוי פאדג ' לפי ההוראות על החבילה; טפטוף מעל קינוח.