מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו גלידת קפה, אבקת קפה נמס, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך קפה טפיחה ב-פאן עוגה קרום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מורחים 1 ליטר של הגלידה בקרום העוגה. לכסות להקפיא על 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מורחים ציפוי פאדג ' חם על גלידה בקרום עוגה. בזהירות להפיץ ליטר הנותרים של גלידה על ציפוי. לכסות להקפיא לפחות 2 שעות עד המשרד אבל לא יותר מ 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
זילוף בצורת לב
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
כדי לשרת, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כ 10 דקות לפני חיתוך.