קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה

עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה
עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה היא ללא גלוטן, כל 30, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 42 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 6% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה, עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה, ו עוגת גלידת קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחבת springform 9 אינץ במקפיא עד קר מאוד, לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
2
הפוך את סורבה תות (או לנצח premade, סורבה קפוא עד חלקה במערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה).
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
הסר את מחבת springform מהמקפיא ומיד לגרוף את סורבה. עבודה במהירות, להשתמש בחלק האחורי של כף או מרית אופסט כדי להחליק את סורבה לתוך שכבה אפילו, כ 1 אינץ ' גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
4
מפזרים באופן שווה עם 1/4 כוס פירורי עוגיות או זנגביל מסוכר, לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
חזור על התהליך עם גלידת לימון ועוד 1/4 כוס של פירורים או זנגביל מסוכר, הקפאה 1 שעה. סיים עם סורבה אוכמניות, ציפוי עם האחרון 1/4 כוס פירורים או זנגביל מסוכר. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקפיאים עד שנקבע, לפחות שעתיים או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סורבהסורבה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
צנן צלחת הגשה או דוכן עוגה במקפיא.
7
ממש לפני ההגשה, unmold את העוגה: לחמם את הלהב של מרית אופסט או סכין במי ברז חמים, ואז לנגב אותו יבש. הפעל את הלהב סביב הקצה הפנימי של המחבת, ואז לפתוח ולהסיר את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים את הצלחת או עוגת מקורר לעמוד במהופך על גבי מחבת העוגה ולהפוך הכל על כך העוגה היא נחה על הצלחת. לחמם מחדש את הסכין בעדינות קצה אותו בין החלק התחתון של המחבת ואת העוגה כדי להסיר את החלק התחתון של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
מקשטים עם sprig מנטה ומגישים עם קצפת ופירות יער טריים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
הערה: אם העוגה כולה אינה נאכלת בישיבה אחת, מיד לאחר החיתוך, עטפו אותה היטב בניילון נצמד והחזירו למקפיא. זה יעזור למנוע היתוך refreezing, אשר יכול להרוס את המרקם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות