עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה
עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה היא ללא גלוטן, כל 30, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 42 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 6% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה, עוגת גלידה אדומה, לבנה וכחולה, ו עוגת גלידת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת springform 9 אינץ במקפיא עד קר מאוד, לפחות 1 שעה.
הפוך את סורבה תות (או לנצח premade, סורבה קפוא עד חלקה במערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה).
הסר את מחבת springform מהמקפיא ומיד לגרוף את סורבה. עבודה במהירות, להשתמש בחלק האחורי של כף או מרית אופסט כדי להחליק את סורבה לתוך שכבה אפילו, כ 1 אינץ ' גבוה.
מפזרים באופן שווה עם 1/4 כוס פירורי עוגיות או זנגביל מסוכר, לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה.
חזור על התהליך עם גלידת לימון ועוד 1/4 כוס של פירורים או זנגביל מסוכר, הקפאה 1 שעה. סיים עם סורבה אוכמניות, ציפוי עם האחרון 1/4 כוס פירורים או זנגביל מסוכר. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקפיאים עד שנקבע, לפחות שעתיים או לילה.
צנן צלחת הגשה או דוכן עוגה במקפיא.
ממש לפני ההגשה, unmold את העוגה: לחמם את הלהב של מרית אופסט או סכין במי ברז חמים, ואז לנגב אותו יבש. הפעל את הלהב סביב הקצה הפנימי של המחבת, ואז לפתוח ולהסיר את הצדדים.
מניחים את הצלחת או עוגת מקורר לעמוד במהופך על גבי מחבת העוגה ולהפוך הכל על כך העוגה היא נחה על הצלחת. לחמם מחדש את הסכין בעדינות קצה אותו בין החלק התחתון של המחבת ואת העוגה כדי להסיר את החלק התחתון של המחבת.
מקשטים עם sprig מנטה ומגישים עם קצפת ופירות יער טריים.
הערה: אם העוגה כולה אינה נאכלת בישיבה אחת, מיד לאחר החיתוך, עטפו אותה היטב בניילון נצמד והחזירו למקפיא. זה יעזור למנוע היתוך refreezing, אשר יכול להרוס את המרקם.