עוגת גלידה אפרסק פקאן עם רוטב קרמל
עוגת גלידת אפרסק פקאן עם רוטב קרמל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 706 קלוריות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan, חצאי פקאן, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת סנדלר אפרסק עם בורבון-קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה 9 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים.
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה בינונית עד פירורים הם לחים באופן שווה. לחץ על פירור תערובת בחוזקה על החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת מוכן.
אופים עד הקרום מוגדר וזהב חיוור, על 15 דקות. מגניב לגמרי.
מערבבים סוכר ו 1/2 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום עד בינוני גבוה; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 8 דקות.
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף קרם (תערובת יהיה בועות במרץ). מערבבים על אש נמוכה עד שכל פיסות קרמל להתמוסס ורוטב הוא חלק, על 1 דקה. מערבבים וניל.
בואו לעמוד עד מגניב אבל עדיין pourable, על 1 שעה.
טפטוף 1/4 כוס מקורר רוטב קרמל על החלק התחתון של הקרום. להקפיא עד כרמל קובע, כ -10 דקות.
מורחים גלידת ליטר 1 מעל קרמל בקרום.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים על גלידה.
טפטוף 1/2 כוס רוטב קרמל על גלידה. להקפיא עד כרמל קובע, כ -10 דקות.
מורחים שאריות גלידה על פני. להקפיא עד העליון של העוגה הוא המשרד, על 1 שעה.
מסדרים חצאי פקאן ב 3 מעגלים קונצנטריים סביב החלק העליון של העוגה.
טפטוף 1/4 כוס רוטב קרמל על עוגה. להקפיא פאי עד קפוא מוצק, לפחות 4 שעות. (ניתן להכין 5 ימים קדימה. מכסים בחוזקה בנייר כסף; לשמור קפוא. כיסוי וצינה הנותרים רוטב קרמל.)
לחמם מחדש את רוטב הקרמל שנותר על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.
חותכים סביב צד מחבת כדי לשחרר עוגה.
תן לפאי להתרכך מעט בטמפרטורת החדר, בערך 10 דקות.
מגישים עוגה עם רוטב קרמל חם.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "