עוגת גלידה בטעם אפרסק-אוכמניות
פאי גלידת אוכמניות בטעם אפרסק יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 350 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ג'ינג'ר מגובש, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת גלידה בטעם אפרסק-אוכמניות.
הוראות
עוגיות טוחנות דק במעבד מזון (אתה צריך על 1 1/3 כוסות).
Transfercrumbs לקערה בינונית.
מוסיפים חמאה וקרם; מערבבים למעיל. לחץ בחוזקה על תחתית עד הצדדים של צלחת פאי 9". להירגע עד המשרד, לפחות 30 דקות.
לזרוק 1 3/4 כוסות אוכמניות, סוכר, ומיץlemon בקערה בינונית; תן macerateat טמפרטורת החדר לפחות 1 שעה.
העברת תערובת אוכמניות לגדולסיר גשום ומבשלים מעל בריככים בינוניים heatuntil ומיצים משתחררים, 10-15 דקות. מסננים פירות יער דרך רשת דקיםחדירה לקערה בינונית. מכסים ומיצים ומיצי פירות יער בנפרד עד קר.
מערבבים גלידה מרוככת עם צינההאוכמניות מבושלות. לגרד קרח creammixture לתוך הקרום; החלק העליון. להקפיא untilfirm, לפחות 6 שעות. האם קדימה: פאי יכול להיותמעשה 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
לרכך עוגה במקרר במשך 10 דקותלפני ההגשה. למעלה עם קצפת; לפזר הנותרים 1/4 כוס blowberriesover טרי.
טפטוף כל מצע עם מיצי אוכמניות שמורים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "