עוגת גלידה כתומה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו עוגת גלידה כתומה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 248 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם גלידת ונילן, עוגיות ג'ינג'רסנאפ, חמוציות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו ג'רלדין-קראן-עוגת קפה שמנת חמוצה פטל כתום, עוגת קוקוס כתומה, ו ג'ינג'ר קראן-תפוז סלסן מעל גבינת שמנת עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את פירורי העוגיות, הסוכר והחמאה; לחץ על תחתית 9 אינץ'. מחבת קפיצית מצופה בתרסיס בישול. להקפיא במשך שעה 1 או עד המשרד.
בסיר קטן שלבו את החמוציות, הסוכר החום, מיץ התפוזים והציפורן. מבשלים על אש בינונית במשך 10-15 דקות או עד שהגרגרים קופצים, תוך ערבוב מדי פעם. מצננים מעט.
מעבירים למעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד לצינון, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה שלבו גלידה וקליפת תפוז.
מורחים חצי על הקרום; מורחים בעדינות תערובת חמוציות על גלידה. מקפיאים למשך 30 דקות או עד שהם יציבים; הקפיאו את תערובת הגלידה שנותרה.
לרכך את תערובת הגלידה שנותרה; מורחים על שכבת חמוציות. מכסים ומקפיאים למשך 6 שעות או עד ליציבות.
מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת גלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "