קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת גלידה מנטה

עוגת גלידה מנטה
מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו מלח שולחן, קמח לעוגה, חלבונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 שעות ו-40 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה.

הוראות

1
הכינו עוגת שיפון
2
שכבות: מחממים תנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
קל גריז תחתית של 4 מחבתות עוגה חד פעמיות; תחתיות קו עם נייר שעווה, ושומן קל.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
4
לטאטא יחד קמח, הבא 2 מרכיבים, ו 1 כוס סוכר בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
קערהקערה
5
לטאטא יחד שמן הבא 3 מרכיבים; להוסיף לתערובת קמח, והכה במהירות בינונית 1 עד 2 דקות או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
7
הוסף קרם של טרטר; הכה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף הנותרים 1/4 כוס סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס. מערבבים בעדינות תערובת ביצה לבנה רבע לתוך תערובת קמח; לקפל בעדינות בתערובת ביצה לבן הנותרים. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות, מתפשטים עם מרית אופסט. מחבתות ברז חדה פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
8
אופים ב 325 במשך 14 עד 16 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט; להשליך נייר שעווה. מגניב לגמרי. לעטוף שכבות בניילון נצמד, להקפיא 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
נייר שעווהנייר שעווה
10
בינתיים, להכין גלידה
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קרחקרח
11
שכבות: קו 3 מחבתות עוגה חד פעמיות עם לעטוף פלסטיק, המאפשר 6 עד 8 אינץ ' להאריך על הצדדים. מערבבים יחד גלידה וסוכריות בקערה גדולה. מחלקים תערובת בין מחבתות מוכנות (על 2 1/2 כוסות למחבת), מתפשט בתוך 1/2 אינץ ' של צדדים של מחבתות. (שכבות העוגה מתכווצות מעט ככל שהן מתקררות, כך שזה עוזר להבטיח ששכבות הגלידה יהיו באותו גודל.) לכסות בניילון נצמד, להקפיא 12 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ממתקיםממתקים
קרםקרם
עוטףעוטף
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
מחבתמחבת
1
הסר ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
מניחים שכבה 1 של עוגה על צלחת הגשה; למעלה עם שכבה 1 של גלידה. חזור עם שאר השכבות של עוגה וגלידה, מסתיים עם עוגה על גבי. לעטוף את העוגה כולה בניילון נצמד, להקפיא 12 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
הכן ציפוי: לנצח קרם וניל במהירות בינונית עד קצף. להגביר את המהירות בינונית גבוהה, בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. (לא overbeat או שמנת יהיה מגורען.)
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
ונילוניל
קרםקרם
4
הסר עוגה מהמקפיא.
5
מורחים למעלה וצדדים עם ציפוי קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
6
מגישים מיד, או להקפיא עד 12 שעות. חנות במקפיא.