עוגת גלידת אוריאו
עוגת גלידת אוריאו עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 878 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית ונילן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גלידת קינמון, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז וקמח שני 9x2 אינץ ' מחבתות מתכת עגולות. אם המחבתות שלך כהות (שחור), השתמש ב-325 מעלות F.In קערת ערבוב, מערבבים יחד סוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים ביצה, חלב, שמן ווניל; מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים במים רותחים( הבלילה תהיה דקה), ומערבבים עד מעורב. הבלילה אולי יש כמה גושים בו,
יוצקים הבלילה לתוך מחבתות מוכנות (אלא אם כן אתה הכפיל אותו, השכבות צריך להיות דק מאוד) ואופים במשך 20 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו מגניב 10 דקות; להסיר מחבתות ולתת מגניב על מתלה חוט.קו החלק הפנימי של אחד המחבתות 9x2 אינץ (ודא מגניב שלה) עם לעטוף פלסטיק (הקש & חותם עובד היטב). שים את אחת שכבות העוגה במחבת מרופדת ולשים במקפיא בזמן שאתה עושה את הקרח cream.To הפוך את הגלידה, לנצח 1 כוס של קרם בקערת ערבוב עם מיקסר חשמלי כף יד עד פסגות נוקשות טופס. בקערה שנייה, להכות יחד את הנותרים 2 כפות של שמנת, 2 כפות חלב, 7 אונקיות (2/3 כוס) חלב מרוכז (לשקול את זה אם אתה יכול) ותמצית וניל. מקפלים את הקצפת וכמחצית אוריאו הקצוצים.
יוצקים את התערובת על העוגה thats במחבת מרופדת. חזור למקפיא להקפיא במשך 4 שעות או עד המשרד מאוד
מערבבים את שבבי השוקולד וחלב מרוכז בסיר קטן וחום מעל בינוני נמוך, ערבוב בעדינות כדי להמיס את השבבים.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה. מערבבים עד חמאה נמסה.
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מורחים את רוטב פאדג 'טמפרטורת החדר על הגלידה הפירמה, ואז לפזר אוריאו הנותרים על רוטב פאדג'. מכסה עם שכבה אחרת של עוגה ולשים את הכל בחזרה במקפיא לילה או עד מוצק מאוד.
שים את השמנת בקערה והשוט עד פסגות נוקשות להתחיל להיווצר. מקציפים את הסוכר והוניל.הרם את העוגה מהמחבת על ידי משיכת עד לעטוף פלסטיק תערובת קרם להפיץ בכל רחבי העוגה.
שים את העוגה בחזרה בהקפאה עד הדובדבן הקצפת שלך הוא מוצק. כדי לשרת, להגדיר על מגש עוגה לקשט עם סירופ שוקולד, בטעם שוקולד או רגיל ממותק קצפת.
מפזרים אוריאו כתוש במרכז.
בואו העוגה לעמוד במשך כ 10 דקות לפני שאתה חותך אותו, או לחתוך אותו ולתת חתיכות לחתוך לעמוד במשך כמה דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות אוריאו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "