קושיקשה
מוכן ב11 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידת אוריאו

עוגת גלידת אוריאו
עוגת גלידת אוריאו עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 878 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית ונילן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גלידת קינמון, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. גריז וקמח שני 9x2 אינץ ' מחבתות מתכת עגולות. אם המחבתות שלך כהות (שחור), השתמש ב-325 מעלות F.In קערת ערבוב, מערבבים יחד סוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים ביצה, חלב, שמן ווניל; מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים במים רותחים( הבלילה תהיה דקה), ומערבבים עד מעורב. הבלילה אולי יש כמה גושים בו,
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
יוצקים הבלילה לתוך מחבתות מוכנות (אלא אם כן אתה הכפיל אותו, השכבות צריך להיות דק מאוד) ואופים במשך 20 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בואו מגניב 10 דקות; להסיר מחבתות ולתת מגניב על מתלה חוט.קו החלק הפנימי של אחד המחבתות 9x2 אינץ (ודא מגניב שלה) עם לעטוף פלסטיק (הקש & חותם עובד היטב). שים את אחת שכבות העוגה במחבת מרופדת ולשים במקפיא בזמן שאתה עושה את הקרח cream.To הפוך את הגלידה, לנצח 1 כוס של קרם בקערת ערבוב עם מיקסר חשמלי כף יד עד פסגות נוקשות טופס. בקערה שנייה, להכות יחד את הנותרים 2 כפות של שמנת, 2 כפות חלב, 7 אונקיות (2/3 כוס) חלב מרוכז (לשקול את זה אם אתה יכול) ותמצית וניל. מקפלים את הקצפת וכמחצית אוריאו הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
יוצקים את התערובת על העוגה thats במחבת מרופדת. חזור למקפיא להקפיא במשך 4 שעות או עד המשרד מאוד
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הכן את רוטב הפאדג'.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מערבבים את שבבי השוקולד וחלב מרוכז בסיר קטן וחום מעל בינוני נמוך, ערבוב בעדינות כדי להמיס את השבבים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
הסר מהחום ומערבבים בחמאה. מערבבים עד חמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
9
מוסיף את המים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
11
מורחים את רוטב פאדג 'טמפרטורת החדר על הגלידה הפירמה, ואז לפזר אוריאו הנותרים על רוטב פאדג'. מכסה עם שכבה אחרת של עוגה ולשים את הכל בחזרה במקפיא לילה או עד מוצק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
12
שים את השמנת בקערה והשוט עד פסגות נוקשות להתחיל להיווצר. מקציפים את הסוכר והוניל.הרם את העוגה מהמחבת על ידי משיכת עד לעטוף פלסטיק תערובת קרם להפיץ בכל רחבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
שים את העוגה בחזרה בהקפאה עד הדובדבן הקצפת שלך הוא מוצק. כדי לשרת, להגדיר על מגש עוגה לקשט עם סירופ שוקולד, בטעם שוקולד או רגיל ממותק קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרום פאי לא אפוי (9 אינץ')קרום פאי לא אפוי (9 אינץ')
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
14
מפזרים אוריאו כתוש במרכז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
15
בואו העוגה לעמוד במשך כ 10 דקות לפני שאתה חותך אותו, או לחתוך אותו ולתת חתיכות לחתוך לעמוד במשך כמה דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה בטמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנותחמאה בטמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחים או קפה חם מאודמים רותחים או קפה חם מאוד198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(1/2 יכול או על 2/3 כוס) חלב מרוכז המותג נשר(1/2 יכול או על 2/3 כוס) חלב מרוכז המותג נשר198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 פחית חלב מרוכז1/2 פחית חלב מרוכז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'יפס שוקולד מריר או semisweetצ'יפס שוקולד מריר או semisweet591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו טבעית או הולנדיתאבקת קקאו טבעית או הולנדית1כף. חומץ ביין אדוםשמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(110 גרם) קמח כל המטרה(110 גרם) קמח כל המטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה8שרימפס וורידיםמקשטים: קישוט הדובדבן, שוקולד קצפת (ראה הערה), עוגיות כתושמקשטים: קישוט הדובדבן, שוקולד קצפת (ראה הערה), עוגיות כתוש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיני oreo קצוץ או Oreo (השתמש כמה שאתה רוצה)מיני oreo קצוץ או Oreo (השתמש כמה שאתה רוצה)42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1חתיכות טופי הית' ברסוכריות פרוסות neccoסוכריות פרוסות necco1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים11 כף אורגנו מיובשמים חמיםמים חמים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות אוריאו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "