עוגת גלידת בוץ שקופית
עוגת גלידת בוץ יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 368 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, ליקר בטעם קפה, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו עוגת גלידת בוץ שקופית, עוגת מגלשת מים, ו עוגת גלידת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז או ריסוס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'. בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, חמאה, ביצה וחלב עם כפית או מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
אופים 16 עד 18 דקות או עד שהמרכז מוגדר (העליון עשוי להופיע יבש וסדוק). מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מברשת 2 כפות ליקר על עוגה.
בואו גלידה לעמוד על 15 דקות בטמפרטורת החדר כדי לרכך.
מורחים גלידה על עוגה. להקפיא על 3 שעות או עד המשרד.
בקערה בינונית, מערבבים זיגוג ו 2 כפות ליקר; מורחים על גלידה. להקפיא לפחות 1 שעה. החנות מכוסה במקפיא.