עוגת גלידת דובדבנים-שוקולד
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. לך לחנות ותביא דובדבנים, ליקר בטעם דובדבן, עוגיות שוקולד ממולאות בקרם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. במעבד מזון, מניחים עוגיות מתפוררות. כיסוי; תהליך 10 עד 15 שניות או עד מרוסק דק.
מוסיפים חמאה מומסת. כיסוי; תהליך 5 עד 10 שניות או עד מעורב. לחץ בתחתית ומעלה בצד של צלחת פאי 9 אינץ ungreased.
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מערבבים ציפוי פאדג ' חם עד חלקה. בזהירות להפיץ על החלק התחתון של הקרום. להקפיא 30 דקות.
מורחים גלידה על ציפוי פאדג ' חם. כיסוי; להקפיא לפחות 1 שעה עד המשרד.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לערבב סוכר, קורנפלור, מים ומיץ קפוא להתרכז.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מערבבים דובדבנים; להפחית את החום. מבשלים 5 דקות. מערבבים בליקר. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
תנו לפאי לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
מגישים רוטב על פרוסות של עוגה קפואה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "