עוגת גלידת חלב מלט
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת חלב, כדורי חלב מלוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 25%. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת חלב מלט (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°.
מערבבים וופלים וסוכר במעבד מזון ודופק עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה ודופק עד מתפורר, על 10 שניות. לחץ על תערובת באופן שווה על הצדדים התחתון מעט למעלה של מחבת springform 10 אינץ ' (תערובת תהיה יבשה).
אופים עד המשרד ולהגדיר, 8 עד 10 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
מניחים כדורי חלב malted בשקית ziplock גדולה. שקית חותם וסוכריות למחוץ עם מערוך. הניחו בצד 1/2 כוס של סוכריות כתושות לקישוט. בקערה גדולה, מערבבים גלידה, אבקת חלב ממולח וממתקים מרוסקים הנותרים.
מורחים באופן שווה על החלק התחתון של קרום מקורר, החלקה למעלה. להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום קטנה. מביאים שמנת לרתיחה במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
יוצקים על שוקולד ולתת לשבת במשך 2 דקות.
להקציף עד חלקה לחלוטין. עבודה במהירות, לשפוך זיגוג על עוגה להתפשט באופן שווה.
מפזרים סוכריות כתוש שמורות. להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות או לילה.
הסר עוגה במקפיא 10 דקות לפני ההגשה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר. רגע לפני ההגשה, להפעיל סכין חדה סביב קצוות מחבת, לשחרר צדדים מחבת unmold לצלחת. השתמש בסכין חדה לחתוך עוגה לתוך טריזים.