עוגת גלידת כדור חלב מלט
עוגת גלידת כדור חלב מלט עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1329 קלוריות. אם יש לך גלידת vanillan, קצפת, כדורי חלב מלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו בראוניז כדורי חלב מלט, גלידת כדורי חלב מלט, ו שייק כדור חלב מלט לצוף (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים שכבה הדוקה של כדורי חלב מלוחים (3 כוסות) מעל הקרום. מערבבים גלידה עם אבקת קקאו ואבקת חלב מלוחה עד חלקה. כף לקרום, להגדיר על צלחת, להקפיא 5 שעות.
חום 1/2 כוס קרם בינתיים עד רותח. לשים שוקולד בקערת מתכת קטנה, לשפוך קרם, ולתת לשבת עד שוקולד נמס, על 2 דקות. מערבבים עד חלקה.
שוקולד גנאש חלק מעל העוגה להקפיא עד סט, כ -15 דקות.
שוט הנותרים 1/2 כוס קרם מערבולת על עוגה. קוצצים כמה כדורי חלב מלט לרדת על עוגה; להוסיף כמה כדורים שלמים.
הסר שפה לשרת באופן מיידי.
* אבקת חלב מלט עשויה מחלב, מאלט שעורה וחיטה; אל תבלבלו אותה עם אובלטין, אשר הוסיף מרכיבים אחרים. מצא אותו ליד אבקת שוקו בחנויות מכולת מצוידות היטב.
תן לעוגה להתרכך במשך 5 דקות בטמפרטורת החדר כדי להקל על חיתוך.
אם אתם מתקשים לשחרר את העוגה מהמחבת שלה, הניחו אותה מעל קערה של מים חמים לכמה דקות ואז החליקו סכין דקה בין קצה המחבת והקרום. זה אמור לצוץ מיד.
הפוך קדימה: ברגע העוגה קפוא לחלוטין דרך שלב 3, זה שומר על עד 4 ימים, פעמיים עטוף בניילון נצמד. למעלה זה רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "