עוגת גלידת מנטה שוקולד
עוגת גלידת מנטה שוקולד דורשת בערך 6 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 1863 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלוס 3 כפות חמאה, בגסות ופסים סוכריות מנטה, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת גלידת שוקולד-מנטה, שוקולד מנטה גלידת גלידת רול, ו שוקולד חלב מנטה גלידת קראנץ עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים את החמאה לטפיחות ומוסיפים לקערה חסינת חום בינונית יחד עם שבבי השוקולד.
מניחים את הקערה על 1 אינץ ' של מים רותחים, לוודא הקערה לא לגעת במים. לאחר החמאה והשוקולד מתחילים להמיס, מערבבים לשלב ולהסיר מהחום. דק לרסק את הוופלים שוקולד במעבד מזון עד שהוא הופך לארוחה בסדר. בקערה גדולה, לשלב את פירורי וופל עם שוקולד נמס להתמזג עד הפירורים הם רטובים. שמור תערובת פירור כוס 1 ערמות בקערה קטנה. לחץ על תערובת הפירורים הנותרים בתחתית ומעלה את הצדדים של מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 3 אינץ'. להקפיא 1 שעה.
עבור זיגוג: בסיר גדול, כבד תחתית, להביא את קרם וסירופ תירס לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד ולהקציף עד שהוא נמס. להפריש להתקרר עד טמפרטורת החדר, על 1 שעה.
עבור המילוי: מערבבים במהירות את הגלידה, סוכריות כתושות ותמצית בקערה גדולה עם כף עץ עד מעורבב. שים חצי מתערובת הגלידה על הקרום הקפוא ותתפזר. לפזר באופן שווה את פירורי עוגיות שמורות על הגלידה במחבת springform, הקשה על הפירורים בעדינות.
יוצקים מחצית זיגוג השוקולד על העוגייה מתפוררת להקפיא גלידה במשך כ 3 שעות.
כאשר אתה עומד מוכן לחזור על השכבות, למקם את הזיגוג בחזרה על אש נמוכה, רק עד pourable, אבל לא חם.
הסר את מחבת springform מהמקפיא וחזור עם הגלידה הנותרים זיגוג.
מקום בחזרה למקפיא לפחות 3 שעות או לילה.
הסר את העוגה מהמקפיא כ 20 דקות לפני ההגשה להסרת קל של הצדדים springform. שחרר את הצדדים מחבת ולהעביר את העוגה על מגש. לשבור חתיכות לא סדירות של הממתקים שבירים לקלף את נייר הכסף כמו שאתה הולך. לחצו על הצד השביר והזקוף, על הצד העליון ועל הצד של העוגה.
בסיר קטן וכבד עם תחתית מעל חום בינוני-נמוך, מבשלים את הסוכר, 3/4 כוס מים וסירופ תירס עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים, מבלי לערבב, עד מדחום ממתקים רושם 300 מעלות F, על 15 דקות.
מניחים גיליון ארוך 24 אינץ ' של נייר על משטח העבודה שלך. תיזהר מאוד, הסירופ חם מאוד.
יוצקים את הסירופ הרותח בקווי זיגזג רחבים על הנייר. עבודה במהירות באמצעות מרית מתכת משומנת לקזז, להפיץ את הסירופ באופן שווה על הנייר, משאיר גבול 1 אינץ'. מיד מפזרים את כל הממתקים, לחיצה על החלקים הגדולים לסירופ כדי לוודא שהם נדבקים. תיזהר לא לגעת בסירופ. מגניב לגמרי.