קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית

עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית
המתכון מקסיקני שוקולד גלידה עוגה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 10 שעות אם יש לכם חתיכות פקאן מזוגגות קלויים, ליקר קפה, פירורי קרקר קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו מוות על ידי גלידת שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים יחד 2 1/2 כוסות קינמון פירורי קרקר גרהם ואת החומרים הבאים 2; בחוזקה לחץ על תערובת על החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת עוגה משומנת קלות 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לחלוטין על מתלה חוט (כ -30 דקות).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מערבבים יחד שוקולד למחצה, חתיכות פקאן, ופירורי קרקר קינמון 1/2 כוס הנותרים. שמור 1/2 כוס תערובת שוקולד פקאן לעוגה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
5
מורחים גלידת שוקולד בתחתית קרום מוכן; למעלה עם תערובת שוקולד פקאן הנותרים. להקפיא 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
6
מורחים גלידת קפה על תערובת שוקולד. לכסות ולהקפיא 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות חטיפי עוגיות שוקולד קרמל (סה"כ 20 מקלות)חבילות חטיפי עוגיות שוקולד קרמל (סה"כ 20 מקלות)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מקציפים שמנת וליקר קפה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מורחים תערובת קצפת על עוגה; מפזרים תערובת שוקולד פקאן שמורות 1/2 כוס. לכסות להקפיא 1 שעה או עד קצפת הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
9
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.