עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג תפוזים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם קינמון טחון, מלח, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 16 שעות. נסו עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום, עוגת קצפת שוקולד וגלידת מנטה, ו עוגת מרנג, שוקולד וקרם קירשה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. קו בתוך מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 3 אינץ' עם לסכל. מעיל בקלילות עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא קמח הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר מהחום; להקציף אבקת קקאו, ואז סוכר. אם הבלילה עדיין חמה, בואו מגניב.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
לטאטא בביצה ווניל, ולאחר מכן תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
מורחים את הבלילה על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים שכבת בראוניז עד שבוחן מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, 15 עד 17 דקות. מגניב במחבת על המדף. כיסוי להקפיא.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מערבבים שוקולד ו 1 1/2 כוסות חצי וחצי בסיר בינוני על חום בינוני עד שוקולד נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסרת מהחום.
3
להקציף חלמונים ואת הבא 3 מרכיבים בקערה בינונית. בהדרגה לטאטא בתערובת שוקולד חם; לחזור לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת משאירה נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני הקוסטרד רושם 77° עד175 על מדחום ממתקים, תוך ערבוב מתמיד, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מסננים פודינג לקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים 1 1/4 כוסות חצי וחצי. מקררים עד קור, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
6
רפרפת תהליכים במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
7
העברה למחבת; להפיץ באופן שווה על שכבת בראוני. כיסוי; להקפיא בן לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים קרם של טרטר וקורט של מלח. הכה עד פסגות רכות טופס. עם ריצת מערבל, בהדרגה להוסיף סוכר. ממשיכים להכות עד שהקצפת יוצרת פסגות מבריקות נוקשות. מקציפים בקליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מורחים על שכבת גלידה. באמצעות מרית או גב כף, מערבולת דקורטיבית, ויוצרים פסגות. להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הסר עוגה מהמקפיא. שחרר צדדים מחבת; הסר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר עוגה לצלחת. באמצעות לפיד מטבח, מרנג חום או מקום תחת ברוילר 1 עד 2 דקות חום.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.