עוגת דבש עם קראנץ שקדים
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? עוגת דבש עם קראנץ שקדים דבש יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם קמח, ביצים, שקד טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 35%. עוגת קראנץ שקדים דבש, עוגת אגוזי לוז קראנץ עם קומקווט דבש, ו עוגת גלידת קראנץ שקדים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
גריז 900g / 2lb כיכר פח וקו עם רצועה של אפייה קלף זה overhangs כל קצה זה יעזור לך להרים את העוגה החוצה כאשר הוא מבושל.
שים את החמאה, דבש, גלגלית סוכר, שקדים טחונים, קמח, אבקת אפייה, ביקרבונט ויוגורט לקערת ערבוב גדולה.
שים את החלבונים בקערה קטנה אחרת.
שים את החלמון שנותר ביצה שלמה עם כל שאר החומרים.
לטאטא את הלבנים עד נוקשה, ואז לשים את המקצף החשמלי שלך לתוך קערה אחרת של מרכיבים להכות עד פשוט חלקה. מערבבים בשליש מהלבנים, ואז בעדינות לקפל את השאר עם כף עץ. מניחים את התמהיל לתוך הפח מוכן, מפזרים את השקדים המתקלפים ואופים במשך 55 דקות על המדף האמצעי התחתון של התנור עד הזהב ושיפוד מוכנס לאמצע יוצא נקי.
תוציא את העוגה מהתנור. טפטוף מהיר עם 2 כפות דבש לפזר עם קמצוץ קטן של מלח דק. שים בחזרה בתנור במשך 5 דקות יותר.
הסר מהתנור, טפטוף עם 2 יותר כפות דבש, ואז להתקרר בפח על מתלה חוט. שחרר שקדים תקועים מסביב לקצה עם סכין; ואז, באמצעות גליות קלף, בזהירות להרים את העוגה מהפח. לאכול בפרוסות, טפטף עם קצת דבש נוסף אם אתה רוצה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
עוגת דבש בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "