קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
אירועים4 ביולי
מגזין

עוגת דגל אמריקאי

עוגת דגל אמריקאי
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים,אז נסו את עוגת הדגל האמריקאית. לקינוח הזה יש 1490 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-96 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לך שמן צמחי, סוכר, ציפוי רך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 43%. עוגת דגל אמריקאי, עוגת דגל אמריקאי, ו עוגת דגל אמריקאי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומרפדים 4 תבניות עוגה עגולות בגודל 8 אינץ ' בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב תערובת עוגה לבנה, חלבונים, שמן צמחי, חלב ותמצית וניל בקערת ערבוב גדולה. מקציפים 30 שניות בעזרת מערבל חשמלי במהירות נמוכה. הגבירו את מהירות המיקסר לבינונית והקציפו עוד 2 דקות. הבלילה עדיין תהיה מעט גושית.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
תערובת עוגה לבנהתערובת עוגה לבנה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להכנת העוגות האדומות מודדים מחצית מהבלילה לקערה נפרדת ומקציפים צבע מאכל אדום. מעבירים באופן שווה את הבלילה האדומה ל -2 מתוך תבניות העוגה המוכנות בגודל 8 אינץ'; החלק את החלק העליון של הבלילה בעזרת מרית.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מעבירים מחצית מהבלילה הלא צבועה שנותרה לתבנית עוגה מוכנה 3; חלק עליון כמו קודם. זו תהיה מנת העוגה הלבנה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
5
הוסף צבע מאכל כחול לבלילה הלא צבועה שנותרה בקערת הערבוב הגדולה; מקפלים 1 כוס שוקולד צ ' יפס לבן לבלילה כחולה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
צבע מזון כחולצבע מזון כחול
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מעבירים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה שנותרה בגודל 8 אינץ'; החלק העליון של הבלילה בעזרת מרית.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
אופים את כל 4 העוגות בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז כל עוגה יוצא נקי, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוציאים את העוגות מהתנור ומניחים על מדפי קירור עד להתקררות מלאה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הפעל סכין סביב קצה כל עוגה מקוררת. הפוך עוגות, הסר מחבתות וקלף נייר אפייה. השתמש בסכין חדה כדי לקצץ צמרות של עוגות שטוחות ואחידות.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
חותכים את שתי שכבות העוגה האדומה ואת שכבת העוגה הלבנה לשניים אופקית. יהיו לך 4 שכבות עוגה אדומות דקות ו -2 שכבות עוגה לבנות דקות.
11
הניחו שבלונה עגולה בגודל 4 אינץ 'על גבי שכבת עוגה אדומה דקה 1; גזרו סיבוב עוגה אדומה בגודל 4 אינץ'. חזור, הצבת סטנסיל על 1 שכבת עוגה לבנה דקה לעשות 1 4 אינץ ' עוגה לבנה עגולה. מרכז את 4-אינץ עגול סטנסיל על כחול עוגת; לגזור ולהסיר מרכז חלק מכוסה על ידי סטנסיל לעשות כחול עוגת טבעת.
12
כדי להרכיב את העוגה תזדקקו ל -2 שכבות עוגה אדומות דקות בגודל 8 אינץ', 1 שכבת עוגה לבנה דקה בגודל 8 אינץ', עיגול עוגה אדומה דקה בגודל 1 4 אינץ', עיגול עוגה לבן דק בגודל 1 4 אינץ 'וטבעת עוגה כחולה בגודל 8 אינץ'. שמרו את שאריות שכבת העוגה האדומה הדקה וחתיכות עוגה אחרות להכנת פירורים לקישוט.
13
להרכבת עוגה, הניחו שכבת עוגה אדומה דקה בגודל 1 8 אינץ ' על תבנית עוגה והקפיאו את החלק העליון בנדיבות עם ציפוי לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
14
הניחו את שכבת העוגה הלבנה הדקה בגודל 8 אינץ ' על גבי האדומה, והקפיאו את החלק העליון.
15
מניחים את שכבת העוגה האדומה הדקה הנותרת בגודל 8 אינץ ' על גבי הלבנה. פרוסט את השכבה האדומה.
16
הניחו את עוגת הטבעת הכחולה על גבי שכבת העוגה האדומה ה -2 והקפיאו בזהירות את החלק הפנימי של טבעת העוגה הכחולה. התאימו בעדינות את שכבת העוגה הלבנה בגודל 4 אינץ ' לטבעת העוגה הכחולה. כפור את החלק העליון של המרכז הלבן בגודל 4 אינץ'.
17
מניחים את שכבת העוגה האדומה בגודל 4 אינץ ' על גבי הלבנה. לחץ בעדינות על עיגולי עוגה קטנים עם החלק העליון של הטבעת הכחולה.
18
מקפיאים את כל החלק החיצוני של העוגה בנדיבות עם הציפוי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
19
מפוררים חתיכות עוגת שאריות אדומות וכחולות ל -2 קערות נפרדות. ציון קווים לתוך החלק העליון של הציפוי של העוגה עם סכין מטבח לעשות עיצוב דגל על גבי העוגה. זה צריך להיות מרובע 2 אינץ 'בפינה השמאלית העליונה עבור שדה כחול כוכבים לבנים, ו 7 פסים אופקיים עבים על 1 אינץ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
20
מלאו את השדה המרובע בפינה השמאלית העליונה בפירורים כחולים ולחצו 1 כף שוקולד צ 'יפס לבן הפוך לפירורים הכחולים כדי ליצור' כוכבים.'מלאו את הפס התחתון וכל פס אחר בפירורים אדומים ליצירת פסים אדומים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
21
מפזרים סוכר לבן בנדיבות לתוך הפסים הלבנים כדי להבליט אותם.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
22
להגשה חותכים עוגה לטריזים. החלק הפנימי של העוגה יגלה את שכבות הפסים האדומים והלבנים והשדה הכחול עם כוכבי שוקולד צ ' יפס לבנים בכל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.