עוגת דובדבן-אגס הפוכה
עוגת דובדבן-אגס הפוכה היא ללא גלוטן קינוח. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 422 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מילוי עוגת דובדבנים, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז 8 אינץ ' מרובע (2-quart) זכוכית תבנית אפייה.
מורחים עוגת דובדבנים מילוי בתבנית אפייה. סדר חצאי אגס, בצד לחתוך למעלה, על מילוי עוגה.
אופים כ 20 דקות או עד מילוי חם.
בינתיים, במעבד מזון או בלנדר, לכסות לעבד שקדים עד הקרקע דק. בקערה בינונית, מערבבים חמאה, סוכר, תערובת ביסקוויק, שקדים, קינמון וביצים עם כפית.
כפית חמאה מעל מילוי פאי חם ואגסים.
אופים 40 עד 45 דקות או עד דובדבנים הם מבעבעים קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
הפעל סכין חדה סביב הקצוות של צלחת אפייה כדי לשחרר.
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על צלחת אפייה; להפוך צלחת צלחת צלחת צלחת מעל.
תן צלחת להישאר על עוגה כמה דקות כך ציפוי יכול לטפטף על עוגה.