עוגת דובדבן החווה הבהירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת דובדבנים ברייט ראנץ. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 414 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם תמצית שקדים, קינמון טחון, מאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שרי-בראוניז שוקולד בהיר, עוגת דובדבנים, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים 3/4 כוס סוכר קורנפלור; מוסיפים דובדבנים, תמצית שקדים וקינמון; מערבבים בעדינות.
להקל 1 עגול מאפה לתוך מחבת פאי 9 אינץ'. לגרד תערובת דובדבנים לתוך מאפה, הרכבה במרכז.
עם קצה של סכין חדה, לחתוך את הצורה של דובדבן (לפחות 1 1/2 ב. רחב; בתוספת גזע) במרכז המאפה שנותר. מאפה מרכזי על פירות. הקש קצוות מאפה יחד, ולאחר מכן לקפל תחת שפת צביטה קצה דקורטיבי. מברשת קלה מאפה עם מים, ואז מפזרים על 1 כפית סוכר. הגדר מחבת עוגה במחבת גדולה יותר, רדודה מעוטרת בנייר כסף (כדי לתפוס כל טיפות).
אופים פאי על מחבת בתנור 375 על המדף הנמוך ביותר עד מאפה הוא משחי עשיר ומילוי בועות במרכז, 1 עד 1 1/4 שעות.
בואו מגניב לפחות 2 שעות עבור מילוי המשרד.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.