עוגת דובדבן-קמח תירס הפוכה
אם יש לכם כל מטרה קמח, סוכר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת דובדבנים עם קמח תירס הפוך, עוגת קמח תירס אוכמניות הפוכה, ו הפוך עוגת פירות יער קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 177°.
שלב 1/4 כוס חמאה עם סוכר חום וחומץ ב 10-11-מחבת inchovenproof עם 2 אינץ ' -צדדים גבוהים. מערבבים על חום בינוני עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס, כ 2 דקות. להגדיל את החום גבוה; להוסיף דובדבנים ולהביא לרתיחה.
לטאטא קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1/2 כוס חמאה בקערה גדולה.
מוסיפים סוכר; לנצח עד חיוור ורך, על 3 דקות. מקציפים חלמונים ווניל.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב 2 תוספות כל אחד, פועם רק עד מעורבב ומדי פעם מגרד את הצדדים של קערה. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית אחרת עד קצף.
מוסיפים קרם טרטר ומכים עד שהלבנים נוקשים אך לא יבשים. באמצעות מרית גומי, לקפל 1/4 של לבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר מעט. מקפלים בלבנים הנותרים 3 תוספות (הבלילה תהיה עבה). הבלילה כפית על דובדבנים במחבת, ואז להפיץ באופן שווה עם מרית אופסט כדי לכסות דובדבנים.
אופים עוגה עד העליון הוא חום זהוב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב במחבת על מתלה 5 דקות. הפעל מרית סביב קצוות העוגה כדי לשחרר.
מניחים מגש גדול ומגישים הפוך על גבי מחבת. באמצעות מחזיקי סיר או כפפות תנור, להחזיק בחוזקה מגש ומיומנות יחד ולהפוך. השאר מחבת על גבי עוגה 5 דקות.
הסר מחבת. במידת הצורך, לארגן מחדש כל דובדבנים שעשויים להיות dislodged.
תן לעוגה להתקרר לפחות 45 דקות.
חותכים עוגה לתוך טריזים ומגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.