עוגת דובדבנים
ניתן להכין את מתכון עוגת הדובדבנים תוך כ-30 דקות . קינוח זה מכיל 272 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-15 מנות . אם יש לכם פקאנים, ביצים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 27% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת פוק דובדבנים בג'לי , עוגת דובדבנים הפוכה (קלה מאוד להכנה!) , וטארט שקדים ודובדבנים .
הוראות
בקערה גדולה, טורפים את תערובת העוגה, מלית הפאי והביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ.
ערבבו את הסוכר החום, הקמח, הקינמון והחמאה; פזרו מעל הבלילה. הוסיפו אגוזים.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים על רשת צינון.