עוגת דובדבנים אפרסק
פאי דובדבנים אפרסק דורש סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. גשו לסופר וקנו אפרסקים, קמח, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . מתכונים דומים: עוגת אפרסק דובדבן-ברי, ברי-רוטב אפרסק דובדבן, ו דובדבן (או ברי או אפרסק או...) & כחול (או Fetan או עז או...) סלט גבינה-יולי # Redux.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). הקש מאפה קרום עוגה אחד לצלחת פאי 9 אינץ'.
חותכים את העוגה הנותרים בצק קרום לרצועות 3/4 אינץ ' לשמש העליון הסריג.
מערבבים אפרסקים, דובדבנים, אוכמניות, ומיץ לימון יחד בקערה גדולה.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר לבן, סוכר חום, קמח, קינמון, ומלח; מערבבים למעיל.
יוצקים תערובת פירות לתוך קרום העוגה מוכן. לארוג העליון סריג מעל מילוי פירות באמצעות רצועות קרום העוגה.
מברשת קרום העליון עם חלב; מפזרים על 1 כפית סוכר לבן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C); אופים עד מילוי פירות מבעבע העליון סריג הוא השחמה קלות, 45 עד 50 דקות.